Tapahtumat


Muodonmuutos The Jam

Muodonmuutos The Jam järjestettiin neljättä kertaa keväällä 2019. Viikonlopun aikana toimintaa oli Nuorisokeskus Monden tiloissa, Rovaniemen torilla, Hostel Cafe kodissa, vegekahvila Woodssissa, kahvila Kauppayhtiöllä ja Musta kissa kuppilassa. Sisälsi jälleen osallistavaa ohjelmaa kannustavassa ilmapiirissä; mm. jamittelua, rinkejä, showcaseja, battlet, rap-show, live-bändi, etkot, jatkot sekä katukulttuuri-aiheisia työpajoja.
Yhteistyössä oli Rovaniemen nuorisopalvelut, Kauppayhtiö, Hostel Cafe Koti, vegekahvila Woodss, Musta kissa kuppila, Urheiluhieroja Jari Kenttämaa. Tämän vuoden tapahtuma tavoitti vierailijoita ympäri Suomen aina Afrikasta asti.

Graffitijammat

Graffitijammat järjestetään perinteisesti kesällä. Tapahtuma on tauolla, mutta pyrkii jatkossa palvelemaan yhä paremmin Rovaniemen keskustan ulkopuolisia asuinalueita mm. lisäämällä niiden elinvoimaisuutta, vetovoimaa ja kulttuurista tarjontaa niin matkailijoita kuin paikallistakin väestöä varten. Osallisuus ja paikkasuhteiden vahvistaminen ovat keskiössä. Pyritään elävöittämään Rovaniemen katukuvaa.

Taiteiden Yo! Yo!

Taiteiden Yo! Yo! 2020 järjestettiin syksyllä neljättä kertaa yhteistyössä Rovaniemi-viikon, Korkalonvaaran asukasyhdistyksen, Revontulikauppakeskuksen ja Rakkaustalkoiden kanssa. Perjantaina mentiin Korkalonvaaran ostarille paistamaan makkaraa, maalaamaan alikulkutunnelia, tanssimaan, räppäämään, nauttimaan yhdessäolosta, ja kuuntelemaan musiikkia Dj Moody Allenin johdolla. Illan päätteeksi kuultiin biisejä kun Gältzy, Säke, JJKoski, Gege, Joté ottivat katutilaa haltuun.  Tapahtumassa oli myös räp -työpaja lauantaina, jota piti JJKoski. 

Joulujamit

Joulujamit 2019 järjestettiin talvella kolmannen kerran nuorisokeskus Monden tiloissa. Laitettiin nuokkarin aulatilaan vuodenaikaan sopivaa valaistusta, livebändi, dj Pinosto, esitykset, battlet, ringit, vapaa mikrofooni ja kahvio. Ilmaisessa avoimessa tapahtumassa oli mahdollisuus nauttia tarjonnasta, osallistua sen tekemiseen ja tavata joulupukki!