Kausitunnit 2020-2021

Kaikki avoimen tason tunnit on tauolla. Tarkkaillaan COVID-19 lockdown -tilannetta, ja sillä välin voi vaikka tutustua Katutanssi Onlineen tai ilmoittautua syksyllä 2020 jatkuvaan sisältöön: Puisto breaking järjestetään elokuussa 8.-9.8., ja syksyn kausitoiminta pyörähtää käyntiin 16.8. (infot tällä sivulla.)
 

Syys- ja kevätkausina
vierailevien opettajien workshoppeja.

Kysy lisää osoitteesta:
transcendent.ry(ät)gmail.com
Tuntisisällöt ja opettajat:

Breaking avoimen tason tunnit Sunnuntaisin
+6v. klo 16.30-17.15
+8v. klo 17.15-18.15
+10v. klo 18.15-19.30

+15v. klo 19.30-21.00
Syyskausi 16.8.-13.12.2020
(Syyslomalla vk42 ei tuntia)
Pohjolankatu 6, 96100 Rovaniemi
Ilmoittaudu tästä!
Breaking (breaktanssi, breakdance, b-boying, b-girling) on New Yorkista lähtöisin oleva alkuperäinen katutanssi eli streetdance. Tunneilla harjoitellaan lajin tekniikoita (kuten toprocking, uprocking, footworking, backrocking, freezes & powermoves) monipuolisesti musiikkiin. Tehdään myös sarjoja eli rutiineja, erilaisia pari- ja ryhmä- sekä luovuus- ja mielikuvaharjoituksia. Lisäksi syvennytään laajasti kehonpaino ja akrobatia -harjoitteluun ryhmän taitotaso huomioiden.
Tarkoituksena on kehittää omaa tapansa tanssia oppien samalla ilmaisullisuudesta, sekä huomata yhdessä tekemisen ja tanssikulttuurin tuoma innostus.
Tunneilla keskitytään tanssiin kokonaisuutena sen kaikkine osa-alueineen, vaikka breikkarit tunnetaankin usein näyttävistä akrobaattisista liikkeistään kuten päälläpyörintä tai tuulimylly.
Matti Martiskainen:
Olen katutanssija, ja ennen kaikkea breikkari. Rytmimusiikin olen löytänyt jo varhain lapsena, ja katutyylit ovat kuuluneet elämääni vuodesta 1999 lähtien. Mut voi nähdä vaikka kadulla ringissä tanssimassa rockingia, hip hoppia, breakingiä, poppingia, wavingia, boogaloota tai jotain niitten väliltä kertomassa tarinaani kehonkielellä. Tanssissa on parasta, kun voi oppia uutta. Tärkeetä on pystyä nauttimaan hyvästä musiikista yhdessä muitten kanssa. Tykkään tehä täysiä, mutta rennolla tatsilla!

Otso Teulahti:
Olen tanssinut eri katutansseja lapsesta saakka. Breakingin löysin yläasteikäisenä ja se on kuulunut siitä lähtien vahvasti elämääni. Minua on opettanut monet ammattitaitoiset sekä motivoivat opettajat, joiden myötä olen saanut mitä mahtavimpia kokemuksia tanssin saralta. Näiden kokemuksien myötä rakas harrastus on muuttumassa työksi, jossa pääsen jakamaan näitä samoja kokemuksia sekä tanssin kautta välittyvää riemua.

Kevään 2020 ryhmäkuvat: