Parkkihallibileet

Parkkihallibileet järjestettiin revontulikauppakeskuksen lämmitetyssä parkkihallissa keväällä 2022. Tapahtuma toimi Rovaniemen rasisminvastaisen viikon virallisina etkobileinä. Kyseessä oli kaikille avoimet tanssijamit, ja niiden jatkot. Musiikista vastasivat deejiit R2ISDJ2, Hi7eHi7e ja Moody Allen. Tapahtumassa olivat esiintymässä Gältzy, Vtyyli, Yliääni, Fannzu ja Gege. lisäksi nähtiin Breaking nuorten suurenmoinen showcase.

Tapahtuma alkoi Johanna Hurmeen My Body In The Centre -työpajalla, jossa opeteltiin erilaisia työkaluja tanssillisuuden rakentamiseen House ja Breaking -tansseista. Tämän jälkeen tanssittiin ja vietettiin aikaa ystävien kanssa, missäpä muuallakaan kuin parkkihallissa, tanssilattialla. Jatkoille siirryttiin Viirinkankaalle (wassup!) Pub Punapippuriin, jossa meininki tiivistyi entisestään.

Yhteistyössä tapahtumaa oli järjestämässä SPR – Rasisminvastainen viikko, Arktiset maahanmuuttajat ry, Sade ry, Call Out Suomi, Arctic Live Entertainment ry, Nuorisopalvelut, Revontulikauppakeskus ja Pub Punapippuri.