Jamit & Sessiot

Kaikki avoimen tason tunnit on tauolla. Tarkkaillaan COVID-19 lockdown -tilannetta, ja sillä välin voi vaikka tutustua Katutanssi Onlineen tai ilmoittautua syksyllä 2020 jatkuvaan sisältöön: Puisto breaking järjestetään elokuussa 8.-9.8., ja syksyn kausitoiminta pyörähtää käyntiin 16.8.
Perjantaijamit tarjoaa kaikenikäisille olohuoneenomaisen kohtaamispaikan monipuoliseen katukulttuurin parissa tekemiseen. Jamit kokoavat yhteen kaikenikäisiä katukulttuurin tekijöitä, ja ennen kaikkea myös siitä kiinnostuneita. Jameihin voi osallistua tanssijat, soittajat, mc:t, deejiit, wraitterit, laulajat etc.. Tyypillistä on osallistujien omatoiminen vapaaharjoittelu lajiensa parissa – tavattomia eivät ole myöskään yhteiset tanssiringit deejiin määrittäessä tahdin. Jameissa on myös osallistujien mukaan vapaata seinäpinta-alaa, jonne voi sketsailla omia puumerkkejä sekä mahdollisuus avoimeen mikrofooniin eli open mic -verbaliikkaan kuten riimittelyyn, runonlausuntaan tms.. Toimintaa määrittää olemisen vapaus, ja osallistujien keskinäinen kunnioitus toisiaan kohtaan. 
Jamit pidetään maan alla (paikka selviää syksymmällä), aina perjantaisin klo 19-21. Osallistuminen on ilmaista, ja aktiivisilla kannattaa tukea toimintaa liittymällä yhdistyksen jäseneksi. Tervetuloa mukaan – Each one teach one!
Syyskausi on 21.8.-11.12.2020. (16.10. syyslomalla vk42 EI kokoonnuta!)

 
Sunnuntaisessiot oli omistettu erityisesti tanssille, ja sen luoville linjoille. Vuorolla oli mahdollisuus omatoimiseen liikkumiseen, mutta myös kaikenlaiseen monipuoliseen taiteentekemiseen.
Sessiot pidettiin nuorisokeskus Monden tiloissa (Pohjolankatu 6) aina sunnuntaisin klo 12-14. Osallistuminen oli ilmaista. Kaikki olivat tervetulleita mukaan – Each one teach one!
Kevätkausi oli 26.1.-17.5.2020. (8.3. hiihtolomalla vk10 EI kokoonnuttu!)
Sunnuntaisessiot jää toistaiseksi määrittelemättömän pituiselle tauolle.