Jamit & Sessiot

Pohjolankatu 6, 96100 Rovaniemi
Perjantaijamit tarjoaa kaikenikäisille olohuoneenomaisen kohtaamispaikan monipuoliseen katukulttuurin parissa tekemiseen. Jamit kokoavat yhteen kaikenikäisiä katukulttuurin tekijöitä, ja ennen kaikkea myös siitä kiinnostuneita. Jameihin voi osallistua tanssijat, soittajat, mc:t, deejiit, wraitterit, laulajat etc.. Tyypillistä on osallistujien omatoiminen vapaaharjoittelu lajiensa parissa – tavattomia eivät ole myöskään yhteiset tanssiringit deejiin määrittäessä tahdin. Jameissa on myös osallistujien mukaan vapaata seinäpinta-alaa, jonne voi sketsailla omia puumerkkejä sekä mahdollisuus avoimeen mikrofooniin eli open mic -verbaliikkaan kuten riimittelyyn, runonlausuntaan tms.. Toimintaa määrittää olemisen vapaus, ja osallistujien keskinäinen kunnioitus toisiaan kohtaan. 
Jamit pidetään nuorisokeskus Monden tiloissa (Pohjolankatu 6) avoimien ovien aikaan, aina perjantaisin klo 19-21. Osallistuminen on ilmaista. Tervetuloa mukaan – Each one teach one!
Kevätkausi on 24.1.-15.5.2020. (6.3. hiihtolomalla vk10 EI kokoonnuta!)

 
Sunnuntaisessiot on omistettu erityisesti tanssille, ja sen luoville linjoille. Vuorolla on mahdollisuus omatoimiseen liikkumiseen, mutta myös kaikenlaiseen monipuoliseen taiteentekemiseen.
Sessiot pidetään nuorisokeskus Monden tiloissa (Pohjolankatu 6) aina sunnuntaisin klo 12-14. Osallistuminen on ilmaista. Tervetuloa mukaan – Each one teach one!
Syyskausi on 26.1.-17.5.2020. (8.3. hiihtolomalla vk10 EI kokoonnuta!)