Tapahtumat


Muodonmuutos The Jam

Muodonmuutos The Jam järjestettiin neljättä kertaa keväällä 2019. Viikonlopun aikana toimintaa Nuorisokeskus Monden tiloissa, Rovaniemen torilla, Hostel Cafe kodissa, vegekahvila Woodssissa, kahvila Kauppayhtiöllä ja Musta kissa kuppilassa. Sisälsi jälleen osallistavaa ohjelmaa kannustavassa ilmapiirissä; mm. jamittelua, rinkejä, showcaseja, battlet, rap-show, live-bändi, etkot, jatkot sekä katukulttuuri-aiheisia työpajoja.
Yhteistyössä oli Rovaniemen nuorisopalvelut, Kauppayhtiö, Hostel Cafe Koti, vegekahvila Woodss, Musta kissa kuppila, Urheiluhieroja Jari Kenttämaa. Tämän vuoden tapahtuma tavoitti vierailijoita ympäri Suomen aina Afrikasta asti.

Graffitijammat

Graffitijammat järjestetään perinteisesti kesällä. Tapahtuma pitää välivuoden, ja pyrkii jatkossa palvelemaan yhä paremmin Rovaniemen keskustan ulkopuolisia asuinalueita mm. lisäämällä niiden elinvoimaisuutta, vetovoimaa ja kulttuurista tarjontaa niin matkailijoita kuin paikallistakin väestöä varten. Osallisuus ja paikkasuhteiden vahvistaminen ovat keskiössä. Pyritään elävöittämään Rovaniemen katukuvaa.

Taiteiden Yo! Yo!

Taiteiden Yo! Yo! järjestettiin syksyllä neljättä kertaa yhteistyössä Rovaniemen taiteiden yön kanssa. Tapahtumassa oli räp ja tuotanto -työpaja nuorisokeskus Monden tiloissa. Rovakadun ja Koskikadun risteyksessä tanssirinki, Pohjolankadulla graffiti yhteisteos sekä illemmalla aikuisille räppäilyä, sanakikkailua, spoken wordia, runoilua ja vapaa mikrofooni -tyyleillä mikkiä kiertoon deejiin säestyksellä. Päästettiin yhdessä luovuus valloilleen!

Joulujamit

Joulujamit järjestetään talvella kolmannen kerran nuorisokeskus Monden tiloissa. Vuodenaikaan sopivaa valaistusta, livebändi, deejiit, esitykset, battlet, ringit, vapaa mikrofooni, kahvio ja mitä vielä.. Mahdollisuus nauttia tarjonnasta ja myös osallistua sen tekemiseen!