Taiteiden Yo! Yo!

Taiteiden Yo! Yo! 2020 järjestettiin syksyllä neljättä kertaa yhteistyössä Rovaniemi-viikon, Korkalonvaaran asukasyhdistyksen, Revontulikauppakeskuksen ja Rakkaustalkoiden kanssa. Perjantaina mentiin Korkalonvaaran ostarille paistamaan makkaraa, maalaamaan alikulkutunnelia, tanssimaan, räppäämään, nauttimaan yhdessäolosta, ja kuuntelemaan musiikkia Dj Moody Allenin johdolla. Illan päätteeksi kuultiin biisejä kun Gältzy, Säke, JJKoski, Gege, Joté ottivat katutilaa haltuun.  Tapahtumassa oli myös räp -työpaja lauantaina, jota piti JJKoski. 
Taiteiden Yo! Yo! 2020 ONE LOVE JAMBOREE RÄP-RECAP


Taiteiden Yo! Yo! järjestettiin syksyllä 2019 neljättä kertaa yhteistyössä Rovaniemen taiteiden yön kanssa 7.9..
Tapahtumassa oli räp ja tuotanto -työpaja nuorisokeskus Monden tiloissa. Rovakadun ja Koskikadun risteyksessä tanssirinki, Pohjolankadulla graffiti yhteisteos sekä illemmalla aikuisille räppäilyä, sanakikkailua, spoken wordia, runoilua ja vapaa mikrofooni -tyyleillä mikkiä kiertoon deejiin säestyksellä. Päästettiin yhdessä luovuus valloilleen!
Deejii: Fnkbeats
Hosts/Emcees: JJ Koski & Matka
Ohjelma:
Klo 1200-1430 Räp ja tuotantotyöpaja
Nuorisokeskus Monden studiolla. w/ JJ Koski & Fnkbeats
Klo 1500-1600 Hit The Streets -tanssirinki
Rovakadun ja Koskikadun risteyksessä.
Klo 1630-1830 Graffiti yhteisteos
Pohjolankadulla. w/ Tomi Rajala
Klo 2100-2200 Freestyle-Kissa – vapaa mikrofooni (k18)
MustaKissa Kuppilassa w/ Sanaseura, Deejii & Emcees
Tapahtumassa yhteistyössä Rovaniemi-viikko 2019 – Kotikulmilla, Rovaniemen kaupunki – City of Rovaniemi, Rovaniemen Taiteiden yö, Nuorisokeskus Monde, Rovaniemen nuorisopalvelut, MustaKissa Kuppila, Sanaseura, Katukulttuuriyhdistys Transcendent
Ohjelma oli maksuton.


Taiteiden Yo! Yo! järjestettiin toista kertaa vuonna 2017.
Upeart 2017 -alkujuhlallisuudet vietettiin ensin, kun kuvittaja ja kuvataiteilija Andrea Wan saapui Rovaniemelle maalaamaan muraalin osoitteeseen Valtakatu 30.
Illalla ohjelma jatkui klo 21 alkaen Hostel Cafe Kodissa, missä nähtiin tanssiesitys Sensaatio Seitsemäntoista. Tapahtumassa oli paikalla myös muusikko Samu Vesterinen rumpusetin ja ämsee Niko Nova mikrofonin kanssa! Kaikilla oli mahdollisuus osallistua open mic -riimittelyyn ja laulantaan, sekä hypätä spontaanisti tanssimaan!
Näissä bileissä kyllä tanssittiinkin, huhut kertoo spontaaneista battleista ja rinkejä fiilisteltiin päivästä iltaan. Kannattaa tulla ensi kerralla mukaan nauttimaan kanssamme rennosta tunnelmasta, ja pohjoisesta katukulttuurista!
Yhteistyössä tapahtumassa oli Rovaniemen taiteiden yö, Upea17-festivaali ja Hostel Cafe Koti.

Tapahtumakuvia / Images from The Event!
Taiteiden Yo! Yo! 2016 -tapahtumavideo
Taiteiden Yo! Yo! 2017 -tapahtumakuvat
Taiteiden Yo! Yo! 2018 -tapahtumakuvat
Taiteiden Yo! Yo! 2019 -tapahtumakuvat