Muodonmuutos The Jam

Muodonmuutos The Jam on katukulttuuritapahtuma, joka yhdistää, esittelee ja työllistää erityisesti pohjoisen katukulttuurin eri genrejä, ja tekijöitä Rovaniemellä.

Tapahtuman sisältöä suunniteltaessa on lähtökohtana pidetty mm. yhteisöllisyyden, osallisuuden, toimijuuden, transkultturaation periaatteita. Osallistua tapahtumaan voit monin eri tavoin: ringit, battlet ja workshopit antavat mahdollisuuden heittäytyä, oppia, kommunikoida ja päästä flow -tilaan. Puumerkkitauluun voi jokainen käydä jättämässä terveisensä ihan konkreettisesti. Kilpailut tuomaroidaan desibelimitarilla, eikä kenenkään kannata menettää yöuniaan niiden vuoksi. Ideana on matalan kynnyksen osallistuminen, ja tarkoituksena on pitää hauskaa. Palkinnot tapahtuman kisoihin tarjotaan paikallisilta yrityksiltä. Esillä on katutaidetta lähialueen tekijöiltä, livesoitantaa, -räppiä ja openmic, dj-settejä, tanssi- ja graffiti showcaseja, lisäksi pop-up henkinen kahvila.
Tapahtumaan osallistuu niin lapsia kuin aikuisia, aikaisemmin katukulttuurin parissa toimineita sekä uusia katukulttuurista kiinnostuneita ihmisiä. Pyrimme huomioimaan tapahtumassa esteettömyyden mahdollisuuksien mukaan. Suosittelemme, etenkin ääniherkille ihmisille omien kuulonsuojainten tai korvatulppien mukaan ottamista, koska musiikki kuuluu koko päivän ohjelmistoon. Olemme mukana syrjinnästä vapaa alue kampanjassa sekä noudattamme Valo ry:n seuratoiminnan periaatteita.
Tapahtumaorganisaatiossa toimii paikallisia katukulttuuriosaajia sekä Rovaniemeläisiä tanssin ja musiikin harrastajia sekä ammattilaisia. Tapahtuma toteutetaan pääasiassa talkoovoimin; järjestäjille yhdessä olo, kulttuurin edistäminen ja kannustava tunnelma ovat tärkeimpiä motivaattoreita hyvän tapahtuman järjestämiseksi. Yhteistyötahoja etsiessä olemme korostaneet paikallisuutta ja kunnioittaneet katukulttuurin arvoja.

 

Tapahtumakuvia / Images from The Event!
Muodonmuutos The Jam 27.5.2016 -tapahtumakuvat
Muodonmuutos The Jam 13.5.2017 -tapahtumakuvat
Muodonmuutos The Jam 17.-19.5.2019 -tapahtumakuvat

 


Liity tapahtuman yhteisöön / Join The Community of The Event!
Muodonmuutos The Jam -yhteisö