Movement

Syyskausi alkaa! Tarkkaillaan kuitenkin COVID-19 lockdown -tilannetta aktiivisesti. Ilmoittaudu syksyllä 2020 jatkuvaan sisältöön: Puisto breaking järjestetään elokuussa 8.-9.8., ja syksyn kausitoiminta pyörähtää käyntiin 16.8. Movement -tunnit alkaa 20.8. (infot tällä sivulla.)
 

Syys- ja kevätkausina
vierailevien opettajien workshoppeja.

Kysy lisää osoitteesta:
transcendent.ry(ät)gmail.com

Movement avoimen tason tunnit Torstaisin
+15v. klo 19.30-21.00


Syyskausi 20.8.-17.12.2020
(Syyslomalla vk42 ei tuntia)


Lampelankatu 23 C, 96320 Rovaniemi

Ilmoittaudu tästä!
Movement (kehonpainoharjoittelu, -hallinta ja -huolto) -tunnit rakentuvat monipuolisista alkulämmittelyistä, voima-/taitoharjoitteluosioista sekä kehonhuolto- ja rentoutumisharjoitteista. Tunneilla käytämme lähtökohtaisesti välineenämme pelkästään omaa kehoamme. Suurin osa harjoituksista tehdään yksilöharjoitteina.

Tarkoituksena on pyrkiä vahvistamaan monipuolisesti kehoa – Tutkitaan yhdessä myös meissä kaikissa piilevää potentiaalia. Keho on kaunis ja monipuolinen instrumentti, ja näillä tunneilla ajatuksena on antaa sille sen tarvitsemaa liikettä ja huoltoa.

Tuntivarustukseksi riittää mukavat ja joustavat jumppavaatteet sekä juomapullo. Omia kuminauhoja, hierontapalloja tai muita varusteita voi halutessaan ottaa mukaan. Tunneilla inspiroidutaan myös monipuolisesta musiikista – Tervetuloa sellaisena kuin olet!
Joonas Tapio:
Olen pitkän linjan monipuolinen liikkuja sekä liikunnanalan ammattilainen (Liikunnanohjaaja AMK). Nautin itseni kokonaisvaltaisesta haastamisesta, ja kehittämisestä liikunnan iloa unohtamatta. Intohimojani ovat terveysliikunta, tanssi, jooga, musiikki, runous ja kirjallisuus sekä luontoliikunta- ja oleminen. Kohtaan mielelläni elämää ja uusia ihmisiä. Tuntini ovat avoimia kaikille.