Jamit & Sessiot

Perjantaijamit tarjoaa kaikenikäisille olohuoneenomaisen viikottaisen kohtaamispaikan monipuoliseen katukulttuurin parissa tekemiseen. Jamit kokoavat yhteen kaikenikäisiä katukulttuurin tekijöitä, ja myös siitä kiinnostuneita. Jameihin voi osallistua tanssijat, soittajat, mc:t, deejiit, wraitterit, laulajat etc.. Tyypillistä on osallistujien omatoiminen vapaaharjoittelu lajiensa parissa – tavattomia eivät ole myöskään yhteiset tanssiringit deejiin määrittäessä tahdin. Jameissa on myös osallistujien mukaan vapaata seinäpinta-alaa, jonne voi sketsailla omia puumerkkejä sekä mahdollisuus avoimeen mikrofooniin eli open mic -verbaliikkaan kuten riimittelyyn, runonlausuntaan tms.. Toimintaa määrittää olemisen vapaus, ja osallistujien keskinäinen kunnioitus toisiaan kohtaan. 
Jamit pidetään keskuskentän MuLi-salissa (Poromiehentie 4, 96100 Rovaniemi), aina perjantaisin klo 18.15-19.15. Osallistuminen on ilmaista, ja aktiivisilla kannattaa tukea toimintaa liittymällä yhdistyksen jäseneksi. Tervetuloa mukaan – Each one teach one!
Kevätkausi on 19.1.-20.5.2024. (Hiihtolomalla vk10 EI kokoonnuta!)

 
Sunnuntaisessiot on tauolla. Vuoro oli omistettu erityisesti tanssille, ja sen luoville linjoille. Osallistujilla oli mahdollisuus omatoimiseen liikkumiseen, mutta myös kaikenlaiseen monipuoliseen taiteentekemiseen.
Sessiot pidettiin nuorisokeskus Monden tiloissa (Pohjolankatu 6) aina sunnuntaisin klo 12-14. Osallistuminen oli ilmaista. Kaikki olivat tervetulleita mukaan – Each one teach one!
Kevätkausi oli 26.1.-17.5.2020. 
Sunnuntaisessiot jää toistaiseksi määrittelemättömän pituiselle tauolle.