Hyvinvointi

Movement & Kehonhuolto +15v. Lauantaisin klo 13.30-15.00
[PERUTTU/CANCELLED]
Kevätkausi 26.1.-4.5.2018
(Hiihtolomalla (vk10) 10.3. ei tuntia!)
Pohjolankatu 6, 96100 Rovaniemi
Ilmoittaudu tästä!
Movement-tunneilla tutustutaan luonnollista ja kokonaisvaltaista hyvinvointia edistävään liikkeeseen. Tunneilla opeteltavat liikkeet kehittävätkin monipuolisesti koko kehoa. Liikkeet ja niiden variaatiot sopivat kaikille hyvinvoinnistaan kiinnostuneille lähtötasostaan huolimatta. Movement-harjoittelu on myös oiva lisä muiden lajien ja harrastusten tueksi.
Kehonhuolto-tunneilla palaudutaan kuormittavan arjen ja harrastusten luomilta jännityksiltä rennoissa merkeissä. Tunneilla hyödynnetään monipuolisesti erilaisia tekniikoita joogasta perinteiseen venyttelyyn. Annetaan keholle sen vaatima huolto!

Joonas Tapio:
Hei. Olen Joonas ja arvostan aitoja kohtaamisia sekä elämän pieniä iloja. Lisäksi olen kiinnostunut kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista. Tunneillani jaan kokemuksiani ja tietotaitoani liikkeestä ja kehonhuollosta. Omaan käytännön kokemusta muun muassa kamppailun, joogan, monipuolisen voimailun, kehonpaino- ja movement-harjoittelun sekä katutanssin maailmoista. Olen myös keväällä 2019 Lapin ammattikorkeakoulusta valmistuva liikunnanohjaaja.

 


Urheiluhieroja Jari Kenttämaa:
Hei! Olen Jari ja pidän arvossa moniulotteista liikunnallisuutta sekä hyvinvointia. Olen kiinnostunut kehon hyvinvoinnista. Urheiluhierojaksi valmistuin Lapin urheiluopistolta vuonna 2016. Työssäni urheiluhierojana ohjaan ihmisiä itsenäiseen, ja aktiiviseen lihashuoltoon. Osaamisalueisiini kuuluu tietämys kehonhuollosta, sekä liikkuvuuden lisäämisestä. Omaan myös itse pitkäaikaista ja monipuolista kokemusta erilaisista liikunnan muodoista.  Painonnostoa olen harrastanut kilpatasolla saakka, ja harrastekokemusta on karttunut muun muassa japanilaisesta budo-lajista, Aikidosta. Sittemmin tutuksi on tullut myös katukulttuurin lajit kuten liikkeellisesti monipuolinen Breaking (Breakdance), joka tuli mukaan kuvioihin vuonna 2014. 
Klassinen ja urheiluhieronta arkisin:
30 min 25 €

45 min 38 €
60 min 47 €
90 min 67 €
120 min 80 €
Klassinen ja urheiluhieronta viikonloppuisin:
30 min 28 €

45 min 40 €
60 min 50 €
90 min 70 €
120 min 85 €
Urheilijan erikoiskäsittely:
30 min 29 €
45 min 44 €
60 min 54 €
Katukulttuuriyhdistyksen jäsenenä saat -20% kaikista näkyvillä olevista
hieronta -hinnoista. Ajanvaraukseen pääset liittymällä Transcendent ryn

jäseneksi (hinta 20€), ja seuraamalla lomakkeen antamaa linkkiä.

 

Katukulttuuriyhdistyksen jäsenenä saat -20% kaikista näkyvillä olevista
hieronta -hinnoista. Ajanvaraukseen pääset liittymällä Transcendent ryn

jäseneksi (hinta 20€), ja seuraamalla lomakkeen antamaa linkkiä.